colonies02
colonies03
colonies08
colonies07
colonies11
colonies12
previous arrow
next arrow
colonies02
colonies03
colonies08
colonies07
colonies11
colonies12
previous arrow
next arrow

ACTIVITATS DE TURISME FAMILIAR PER A CASES DE COLÒNIES.

Des de La Rutlla t’oferim la possibilitat de fer del teu cap de setmana una experiència divertida i plena de vivències a prop de la natura sense que hagis de buscar les activitats lúdiques o de lleure. Nosaltres et facilitem un programa d’activitats que s’ajustaran a les teves necessitats familiars.

On tot és possible:

• Necessites desconnectar perquè el teu dia a dia està prou atapeït? Nosaltres ens ocupem del lleure amb família, explica’ns què us agrada i veniu a gaudir-ne.
• Estants pensant en fer alguna cosa amb la família i/o els amics? El cap de setmana pot ser ideal per fer una escapada en grup, activitats pels adults, pels infants o per a petits i grans, deixeu-vos sorprendre jugant junts i deixant-vos portar per l’infant que tots portem a dins. .
• Vols viure un cap de setmana d’aventura i diversió en una casa de colònies?Una proposta ideal per gaudir del joc, l’aventura i la diversió rodejats d’un entorn natural i privilegiat.

Deixa’t seduir per l’encant de viure un cap de setmana d’aventura i diversió amb l’acompanyament de La Rutlla, una mirada conscient del TEU lleure educatiu!