previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow

Des de la Rutlla volem cuidar tots els esdeveniments que són importants per a tu i la teva família. Moment únics de celebracions i festes on voldreu que hi hagi la màxima qualitat en atenció als vostres petits convidats.

Un aniversari, una trobada familiar, un casament, un bateig, una comunió, qualsevol festa o celebració.

Pot resultar un xic estressant quan no saps com gestionar tots els infants. L’adult i l’infant tenen necessitats diferents. L’adult té ganes de trobar-se, reunir-se relaxadament, gaudir del moment que està vivint i l’infant vol jugar, descobrir, explorar, experimentar, divertir-se en moviment i, també, relacionar-se com l’adult però en un altre format més obert i flexible. Tant si disposes d’espai, com si no, fes de les teves festes i celebracions un espai ric per a tothom, on cadascú trobi confort en allò que li ofereixes. Facilita el joc dels infants a través de La Rutlla gaudint del plaer d’una trobada.

Escull la teva opció segons les teves necessitats, parlem-ne i crea un espai òptim pels teus petits convidats. Que l’espai no et condicioni, qualsevol activitat es pot muntar independentment de l’espai que tinguis, tenim alternatives a totes les propostes. Escull i parlem-ne.