espai10
espai09
espai13
espai15
espai19
espai18
espai21
espai23
espai24
espai25
espai26
previous arrow
next arrow
espai10
espai09
espai13
espai15
espai19
espai18
espai21
espai23
espai24
espai25
espai26
previous arrow
next arrow

És un espai lúdic i educatiu adreçat a infants de 6 mesos a 5 anys i les seves famílies on els infants i els adults entren en contacte entre ells per compartir jocs i aprenentatges.

És un espai de relació per a petits i grans. Els adults poden expressar i compartir experiències i jugar amb els infants a traves amb materials i propostes de qualitat. Els infants podran relacionar-se entre ells i amb d’altres adults i jugar, experimentar, descobrir i emocionar-se a través de les propostes multisensorials, els contes i els materials pensats específicament per ells.

En aquest espai hi trobareu diferents ambients que responen a les necessitats dels infants de joc, experimentació, creació, relació, intimitat, seguretat, exploració, descoberta, expressió… amb materials per jugar lliurement.

1. Ambient del moviment
2. Ambient d’experimentació
3. Ambient de joc simbòlic
4. Ambient de construcció
Què hi poden fer:
– Superar reptes de moviment i domini del propi cos
– Joc simbòlic on imaginar-se personatge fantàstics o reproduir els rols dels adults a través del joc simbòlic, disfressar-se i maquillar-se.
– Mirar contes o escoltar històries fantàstiques i jugar amb titelles.
– Experimentar a les taules d’experimentació amb elements naturals i formular petites grans hipòtesis a través dels materials de procedència natural: sorra de platja, panotxa de blat, pela de taronja, plantes aromàtiques… amb tot de materials que els convida a posar en funcionament mil i una habilitats motrius i de pensament.