INFORMACIÓ PER AL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS
AMB FINALITAT DE CANDIDAT A TREBALLADOR

CRISTINA BOIXEDA CAPDEVILA és la Responsable del Tractament de les dades personals de l’Interessat i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:
Fi del tractament: fer partícip l’Interessat en els processos de selecció de personal, portant a terme un anàlisi del perfil del sol•licitant amb l’objectiu de seleccionar el millor candidat per al lloc vacant del Responsable.
Criteris de conservació de les dades: es conservaran durant un termini màxim d’un any, transcorregut el qual es procedirà a la supressió de les dades garantint-li un total respecte a la confidencialitat tant en el tractament com en la seva posterior destrucció. En aquest sentit, transcorregut l’esmentat termini, i si desitja continuar participant en els processos de selecció del Responsable, li preguem ens remeti novament el seu currículum.
Actualització de les dades: en cas de produir-se alguna modificació en les seves dades, li preguem ens ho comuniqui per escrit el més aviat possible, a fi de mantenir les dades degudament actualitzades.

Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen l’Interessat:
– Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
– Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
– Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.
Dades de contacte per exercir els seus drets:
CRISTINA BOIXEDA CAPDEVILA. C/ Jaume Balmes, 3 – 08506 Calldetenes (Barcelona). Email: info@larutllalleure.cat